Set de 2 cadre pentru decoratiune de Halloween Hotop, metal, negru, 32 x 24 cm

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 4
Cod produs - SKU SX001FOVT49

Descriere

Fă-o singur pentru distracție: poți lua aceste cadre de coroane metalice de Halloween ca baze de ghirlandă și înfășura câteva flori artificiale colorate, fire și ramuri în jurul lor pentru a face coroane creative frumoase, adăugând interes casei tale; Și puteți, de asemenea, să vă îmbunătățiți abilitățile practice și să obțineți un sentiment de realizare în procesul DIY. Consumabile pentru festival: Aceste cadre de coroană metalică în formă de pălărie de vrăjitoare pot servi drept bază solidă pentru realizarea coroanelor decorative, potrivite pentru Halloween, festivalul recoltei, Ziua Recunoștinței, Ziua Anului Nou, Ziua Îndrăgostiților, petrecerea de nuntă, activitățile din grădină etc.

Detalii:

Material metal

Culoare: negru

Dimensiuni: 32 x 34 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.