Set de 2 becuri pentru faza scurta Kairiyard, H7, LED, aliaj de aluminiu, negru

85,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 23
Cod produs - SKU SX0016LZHXF

Descriere

Chipuri LED avansate: design de suprafață tangentă cu 7 forme, ajută la refracția și focalizarea luminii și la îmbunătățirea semnificativă a efectului reflectorului, LED H7 echipat cu 12 cipuri LED de înaltă calitate (ZES-3575), 55 W per pereche, distanță mică dintre margele, densitate optică ridicată, îmbunătățește luminozitatea cu 50%, fără puncte oarbe, fără fascicul neregulat, fără trafic orbitor, poate garanta luminozitatea fiecărei perechi. Până la 9000 lm, în mod ideal distanța maximă este de 500 de metri, așa că nu trebuie să ne facem griji cu privire la conducerea pe timp de noapte.

Detalii: 

Modulul de alimentare se numește LED + driver EMC, această cutie mică este echivalentă cu kit-ului xenon, este folosit pentru a regla tensiunea sursei de alimentare cu chip LED. Becul H7 este echipat cu driver de curent constant, poate detecta automat curentul de control, poate proteja circuitul original al mașinii, design mini aproape 1:1 ca halogen, funcționează pentru vehicul 99% fără erori, unele mașini speciale pot avea nevoie de CANBUS, așa că vă rugăm să confirmați cu noi înainte de a comanda.

Performanță perfectă de disipare a căldurii: becul H7 LED este fabricat din cupru roșu de ultimă generație, conductivitatea termică a cuprului roșu este mult mai mare, corpul lămpii din aluminiu pentru aviație și răcirea cu ventilator de mare viteză, formează un sistem puternic de conducere a căldurii, asigură o disipare maximă a căldurii, durata de viata lunga de pana la 50000 ore.

Dimensiunea becului: bec LED H7.

Tensiune: 9-36V DC.

Putere: 55W/pereche.

Lumeni: 9000LM per pereche

Unghiul fasciculului: 360°

Clasament de impermeabilitate: IP68.

Material: aliaj de aluminiu și cupru roșu

Durata de viață: Peste 50.000 de ore

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.