Set de 2 bandaje pentru glezna CAMBIVO, nailon/latex, negru/albastru

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 27
Cod produs - SKU SX001HO7HQ1

Descriere

O mărime se potrivește cel mai mult: cu un design strălucitor cu toc deschis și instrucțiuni clare de purtare, cureaua gleznei este ușor de îmbrăcat; Suportul reglabil pentru gleznă se potrivește majorității bărbaților, femeilor și adolescenților, se potrivește și piciorului stâng și drept.
Design antiderapant: Fabricat cu benzi de silicon anti-alunecare și un element de fixare puternic, suportul gleznei vă ține glezna în poziție și evită schimbările, asigurând o gamă completă de aderență la picioare; Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alunecările enervante în timpul purtării

Țesătură respirabilă și durabilă: Materialele de calitate din nailon și latex asigură elasticitate ridicată și rezistență la deformare pentru suportul CAMBIVO pentru gleznă și vă mențin picioarele curate și uscate chiar și în condiții de transpirație.

Detalii:

Material: nailon/latex

Culoare: negru/albastru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.