Set de 2 aparate cu ultrasunete impotriva insectelor/soarecilor AeeYui, plastic, alb, 115 x 58 x 53mm

86,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU SX001JHMFXV

Descriere

Tehnologie cu ultrasunete mai profesională. Cipul inteligent este implantat cu șase tipuri de unde sonore biologice, care sunt mai eficiente în respingerea țânțarilor. Este ghidat de unde ultrasonice și electromagnetice, care nu afectează viața normală. Este sigur și ecologic și poate fi folosit de copii. și femeile însărcinate. Multifuncțional: respinge eficient țânțarii, gândacii, furnicile, muștele, păianjenii, ploșnițele, puricii, șobolanii și șoarecii etc. Vă rugăm să aveți răbdare timp de 2-4 săptămâni și veți vedea efectul respingător.

Detalii:

Material; plastic

Culoare: alb

Dimensiuni: 115 x 58 x 53 mm

Putere: 3-5W

Frecvență ultrasonică: 22-85KHz
Acoperire efectivă: 80 - 150m2

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.