Set de 18 culori de pigment pentru rasina Funxim, multicolor, 10 ml

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX0016SRBWD

Descriere

 Coloranții noștri epoxidici de culoare uleioasă sunt toți non-toxici, fără substanțe chimice dure, fără cruzime. Acești pigmenți de rășină pot fi utilizați pe scară largă pe bijuterii de rășină și decorațiuni meșteșugărești, fabricarea bijuteriilor, accesorii de îmbrăcăminte sau alte forme de diy.  Agitați produsul înainte de utilizare pentru a amesteca. Sticle stoarce face mai ușor pentru a controla picături dvs., astfel încât să obțineți nuanta perfecta de fiecare dată. Doar amestecați-le bine și așteptați să se întărească. Nu este nevoie de catalizator.  Pigmenții de rășină epoxidică au 10ml * 18 culori. Culori simple și strălucitoare și culori strălucitoare super intense. Inspirați-vă imaginația și faceți viața colorată.

Detalii:

Culoare: multicolor

Capacitate: 10 ml

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.