Set de 16 role de banda decorativa FYY, hartie washi, multicolor, 10 mm x 3 m / 15 mm x 3 m

79,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001N4GEE1

Descriere

Material de calitate: banda decorativă este fabricată din hârtie texturată de înaltă calitate, grosime medie, ecologică, inodoră, impermeabilă și ușor de rupt. Design rafinat: panglici de hârtie cu 16 stiluri, colorate și unice, cu cele mai recente modele, inclusiv inimă / val albastru / tufiș / felinar / solzi de pește / bunting / tort / pene / bule etc. Bucurați-vă de viața artistică. Ușor de utilizat: ușor de rupt fără a lăsa lipici, sigur pe orice suprafață, fără crăpături sau încrețire și nu lasă urme lipicioase după îndepărtare. Poate fi scris și cu creion, marker.

Detalii:

Material: hartie washi

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 10 mm x 3 m / 15 mm x 3 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.