Set de 16 organizatoare pentru sertar/birou Vavicrap, plastic, alb

48,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU SX001NK9CXZ

Descriere

 Organizatorul sertarului din plastic premium are 4 puncte de fixare care asigură o fixare fermă pe blatul de lucru. Organizatorul versatil de sertare este echipat cu un covor de silicon antiderapant care împiedică alunecarea cutiilor și zgârierea fundului sertarului. Design interconectat: Acest design interschimbabil constă din 16 secțiuni pe care le puteți asambla pentru a crea modelul dorit. Iar aceste cutii robuste de sertare pot fi stivuite una în interiorul celeilalte sau utilizate individual în sertare diferite pentru a vă menține biroul sau sertarul întotdeauna curat.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: alb

Dimensiuni:  patru 23,5 x 16 x 4,5 cm, șase 23,5 x 7,5 x 4,5 cm și șase 7,5 x 4,5 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.