Set de 16 globuri pentru bradul de Craciun N\C, plastic, alb/rosu, 6 cm

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 72
Cod produs - SKU SX001FGXMSX

Descriere

Set de accesorii de Crăciun: 16 globuri roșii de Crăciun, 8 modele diferite, diametru 60 mm diametru decor de Crăciun, greutate redusă, potrivit pentru majoritatea pomilor de Crăciun. Creați o atmosferă plăcută și festivă de Crăciun pentru pomul și camera dvs. de Crăciun. Globuri roșii de Crăciun rezistente la cădere și durabile: aceste globuri pentru pomul de Crăciun sunt fabricate din materiale PVC durabile și ecologice. În comparație cu produsele convenționale din sticlă, acestea nu sunt ușor de rupt și au o rezistență excelentă la rupere. Sunt foarte potrivite pentru copii și animale de companie. Familie, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cioburile de sticlă care vă rănesc animalele de companie și copiii.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: rosu/alb

Dimensiuni: 6 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.