Set de 13 accesorii de schimb pentru aspirator Deebot OZMO 950 / 920 Coairrwy, plastic/textil, multicolor

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 14
Cod produs - SKU SX001KRVH61

Descriere

 Mopul din microfibră are o absorbție puternică a apei, care poate îndepărta cu ușurință murdăria de pe podeaua dură.Piese economice ale periei laterale compatibile cu aspiratoarele robot Deebot OZMO 950 OZMO 920. (Vă rugăm să confirmați modelul robotului înainte de cumpărare.)  Filtrul poate reduce penetrarea și poate ajuta la eliminarea alergenilor și a altor particule din aer. Peria laterală merge adânc în colțuri și margini pentru a îndepărta mai multă murdărie și murdărie. Ușor de instalat, trebuie doar să decupați și să înlocuiți rapid și ușor. Nu sunt necesare instrumente și este ușor să înlocuiți pensula de filtrare.

Detalii: 

Material: plastic/textil

Culoare: multicolor

Dimensiunea pensulei principale Coairrwy: aprox. 183 mm.
Dimensiunea pânzei: aproximativ 250 x 205 x 140 mm.
Dimensiunea filtrului: aprox. 163 x 47 x 17 mm.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.