Set de 12 tampoane adezive fata-verso pentru montare si inlocuire Red Goat, spuma, transparent, patrat, 50 x 40 mm

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 27
Cod produs - SKU SB08R8ZWP8S

Descriere

Tampoanele cu bandă dublă VHB Red Goat pot fi aplicate pe orice zone netede și curate, cum ar fi frigiderul, peretele, coloana patului, sticla, oglinda din baie, biroul unde aveți nevoie de soluții rapide și ușoare. UȘOR DE APLICAT –Benzile adezive lipicioase din spumă sunt proiectate în dimensiuni perfecte pentru o utilizare eficientă. Tot ce trebuie să faceți este doar să îndepărtați straturile protectoare de pe ambele părți și apoi să lipiți articolul. Pentru a utiliza pe articole mai mici, puteți tăia cu ușurință banda de montare de înlocuire în formele și dimensiunile dorite.

Detalii:

Material: spuma

Culoare: transparent

Dimensiuni: 50 x 40 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.