Set de 12 role de benzi creponate Yisscen, hartie, multicolor, 10 m x 4,5 cm

47,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 27
Cod produs - SKU SX001CFOTHZ

Descriere

12 culori: există 12 culori de hârtie creponată, și anume roșu, galben, portocaliu, roz, roșu trandafir, violet, verde, albastru, alb, maro, verde deschis și negru. Hârtie creponată colorată. Cel mai bun cadou DIY: streamerele de hârtie sunt cel mai bun cadou DIY. Familia sau prietenii care primesc cadoul tău trebuie să se simtă foarte populari și mișcați. Banda colorată de mascare poate fi folosită pentru petreceri aniversare, petreceri de vară, activități părinte-copil, Halloween, Crăciun, Ziua Recunoștinței, aniversări și alte ocazii pentru a o oferi familiei sau prietenilor.

Detalii:

Material: hartie

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 10 x 4,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.