Set de 12 cutii cadou pentru petrecere copii Yisscen, hartie, multicolor, animat, 8,5 x 8,5 x 10 cm

68,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001PWCFET

Descriere

Cutie cadou rafinată: cutia de bomboane este completarea perfectă pentru decorațiunile de Crăciun și Halloween. Cutiile cadou din hârtie adoptă un design simplu și drăguț. Culorile luminoase îl fac mai jucăuș și mai dulce și sporesc atmosfera activă. Este foarte potrivit ca un cadou pentru Ziua Recunostintei, Craciun, petreceri, zile de nastere, nunti etc. ca daruri rafinate. Cutii cadou multifuncționale de Crăciun: cutia cadou de Crăciun este potrivită pentru toate tipurile de cadouri și suveniruri, pentru decorarea petrecerilor de Crăciun, meselor, vitrinelor, nunților și petrecerilor de ziua de naștere și a altor evenimente interesante. Suficient pentru a stoca majoritatea articolelor de petrecere, cum ar fi dulciuri, ciocolată, biscuiți, produse de patiserie, bijuterii etc.

Detalii:

Material; hartie

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 8,5 x 8,5 x 10 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.