Set de 12 bratari pentru urgenta si un marker pentru copii ARVONO, PVC, multicolor, 19,5 x 2,1 cm

[1]
18,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001LN125F

Descriere

Pentru identificarea numărului de telefon, a numelui, a adresei sau a altor informații care pot salva copiii în caz de urgență și pot oferi un ajutor important. Și să le oferim copiilor și părinților un plus de siguranță. Lungime reglabilă: dimensiunea brățării kids safety ID este de 19,5 x 2,1 cm. Există un buton pe brățară care vă permite să reglați lungimea. Acest lucru vă permite să ajustați cu ușurință lungimea pentru copii și adulți. Materiale impermeabile din PVC: realizate din PVC impermeabil, care este non-toxic și inofensiv pentru piele. Poate fi folosit și în zilele ploioase, se adaptează la piele și nu zgârie brațele copilului. Ecologic și sigur. 

Detalii: 

Maeterial: PVC

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 19,5 x 2,1 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

A
Andrea
16 oct. 2023
Foarte rezistente