Set de 12 bombe cu apa reutilizabile pentru jocuri de vara Diko, silicon, multicolor, 6 cm

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 16
Cod produs - SKU SX001SRISKL

Descriere

Bombele colorate cu apă sunt suficiente pentru un mare festival de vară. Copiilor le va plăcea. Jucătorii pot folosi bile de apă colorate pentru a arunca baloane de apă și pentru a lupta cu baloane de apă.
care sunt potrivite pentru multe petreceri de vară. Fie la piscină, pe plajă sau în grădină, bombele cu apă asigură distracția pe tot parcursul zilei cu caracteristica apei.
Se închide automat atunci când este umplut cu apă și apă rece atunci când întâlnește pe cineva, făcând din grădina ta un paradis pentru luptele cu apă. Uimitoarele jucării acvatice cuceresc inimile tinerilor și bătrânilor deopotrivă cu designul lor magnetic unic și culorile strălucitoare. Copiii și adulții deopotrivă se vor distra de minune,distracție grozavă pentru toate vârstele.
Detalii:

 12 baloane de apă.

 Material: silicon moale fără latex.

 Culoare: multicolor

 Diametru: aprox. 6 cm.

 Greutate: aprox. 18 g per bucată.
 Persoane aplicabile: 3+ copii și adulți


 Zona de utilizare: plajă, piscină, parc acvatic, în aer liber, curte, malul mării, gazon

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.