Set de 108 accesorii vestimentare pentru papusi ZSWQ, plastic, multicolor

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001A3YV8V

Descriere

What You Get Acest kit de accesorii pentru păpuși pentru fete este compus din 108 piese, inclusiv 64 de accesorii aleatorii, 7 standuri pentru păpuși, 9 ustensile de bucătărie, 6 canapele, 16 cărucioare și 6 trepte. MATERIAL SIGUR Toate produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele de siguranță ale UE care asigură siguranța copiilor. Cel mai bun cadou Cel mai bun cadou pentru copii, în special pentru fetițe. Copiii pot îmbrăca păpuși după bunul plac pentru a-și îmbunătăți gândirea și abilitățile practice. Potrivit pentrupăpuși de 11,5 inch, 28-30 cm. Cadou perfect pentru fete ca cadou de Crăciun, cadou de Ziua Copilului, cadou de ziua de naștere și cadou de sărbători. Notă: păpușa nu este inclusă, nu este potrivită pentru copiii sub 3 ani.

Detalii:

Material; plastic

Culoare: multicolor

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.