Set de 100 margele URLIFEHALL, floare, sticla, rosu/galben

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001LKOTDZ

Descriere

Aceste margele de sticlă de flori sunt de aproximativ 12mm lungime, 13mm lățime, 3mm grosime, gaura este de 1.2mm, un total de 100 buc margele de sticlă transparentă, margele colorate și elegante, care pot satisface nevoile dumneavoastră diferite. Rețineți că culoarea în două culori este trecută la întâmplare, iar culorile vor diferi de imaginile afișate.

Material durabil: margelele noastre de flori sunt realizate din sticlă, cu piesa centrală forată, nu este ușor de rupt și deformat și durabil pentru o lungă perioadă de timp de utilizare și utilizare, culoare purpurie frumoasă în două tonuri. Acesta oferă accente atrăgătoare pentru bijuterii sau obiecte de artizanat.

Detalii;

Material: sticla

Culoare: rosu/galben

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

C
Corina Tatar
22 apr. 2023
Excelente!! Am făcut doi pomișori minunați!