Set de 100 de ghivece si 20 etichete pentru rasaduri WELLXUNK, celuloza, 8 x 8 cm

60,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001BY30Y5

Descriere

Depășește problemele rădăcinilor strâmbe, rădăcinilor curbate și rădăcinilor leneșe create de pahare de plastic. Ideal pentru transplantarea plantelor fără a sângera sau a deteriora rădăcina.

Detalii:

Degradabil ecologic: Corpul paharului de hârtie devine îngrășământ organic după demontare, poate fi autoabsorbant, respirabil, nu trebuie să scoateți plantele și să plantați din nou. Oala cu pământ, aceasta economisește timp, mai rău, mizerie și mai ales ajută mediul înconjurător.

Cultivare: răsaduri perfecte cu semințe. Puteți folosi ghivece de flori biodegradabile pentru a planta ierburi, răsaduri, suculente, roșii, ardei, flori și multe altele. Plante pentru balcon, terasa sau in gradina casei.

Material ecologic: ghivece de propagare din material biodegradabil. Pastă de hârtie ecologică, sigură și inofensivă, biodegradabilă în mod natural.

Dimensiunea ghivecelor: 8 x 8 cm.

Contine:

100x ghivece pentru rasaduri

20x etichete

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.