Set de 10 becuri I-SHUNFA, LED, G4, metal/silicon, 37,5 x 10,3 mm, 1,2W

26,00 Lei (TVA inclus) 40,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU PX001OJOY4H

Descriere

Lămpile LED I-SHUNFA G4 cu AC 230V sunt înlocuitorul ideal pentru lămpile convenționale cu halogen de joasă tensiune. Consumul de energie este de doar 1,2 W și poate fi egal cu cel al becurilor cu halogen de 15 W. Drept urmare, acest bec poate economisi până la 90% consumul de energie.

Detalii: 

Datorită corpului din silicon al acestui bec LED, acest LED are o disipare a căldurii și o transmisie a luminii foarte bune. LED-ul nu conține plumb și mercur, radiații UV și IR și nu pâlpâie. Durata de viață ideală poate ajunge la 25.000 de ore.

Bază standard G4, ușor și rapid de instalat, lămpile economice se potrivesc perfect cu luminile fără nicio bătaie de cap.

Lămpile LED 3000K luminează orice cameră cu lumină albă caldă, ideale pentru aplicații sau accesorii decorative pentru casă, iluminare generoasă a încăperii.



Detalii

SKU
PX001OJOY4H
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.