Set aniversar GRESAHOM, 21 ani, poliester/folie/latex, roz, 14 piese

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 21
Cod produs - SKU SX001ETT5OB

Descriere

Detalii:

Petrecere surpriză aniversară: Căutați decorațiuni frumoase și romantice? Setul de decorațiuni pentru ziua de naștere din aur roz conține baloane banner pentru ziua de naștere și alte decorațiuni de petrecere de care aveți nevoie. Vă va face petrecerea de neuitat și valoroasă.

Decorație pentru ziua de naștere din aur trandafir: banner de la mulți ani din hârtie din aur trandafir de 1 x 9 inch, 1 banner triunghi de carton de aur roz, 1 x hârtie de 21 de ani, baloane din latex de aur roz de 5 x 12 inch, baloane confetti trandafiri de 5 x 12 inch.

Baloane de înaltă calitate. Baloanele noastre sunt fabricate din latex de înaltă calitate, sigure, non-toxice, robuste și durabile. Poate suporta heliu sau aer. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spargerea balonului după umflare.
Utilizat pe scară largă: setul de decorațiuni pentru ziua de naștere din aur roz este potrivit pentru diverse ocazii interioare și exterioare, cum ar fi petreceri de naștere, petreceri pentru copii, nunți, aniversări de nuntă, petreceri de Crăciun și aniversare. Iluminează-te și începe-ți viața frumoasă.

Ușor de decorat și de utilizat. Avem nevoie doar de un timp scurt pentru a îmbina bannerul cardului, apoi folosim o pompă de balon pentru a umfla balonul pentru a finaliza decorarea și asamblarea. Setul de baloane este foarte ușor și mic și este, de asemenea, foarte practic pentru a transporta decorul în aer liber.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.