Set 24 pungi de cadou Halloween FullJoyHut , hartie, 23x12cm, multicolor

33,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 16
Cod produs - SKU SX001F7IGOR

Descriere

Aceste pungi de hârtie sunt realizate din hârtie reciclabilă și concepute cu culori strălucitoare pentru un aspect fabulos. Aceste pungi de bomboane vor fi un succes cu copiii, folosește aceste pungi pentru a-și colecta dulciurile! O modalitate perfectă de a împacheta dulciuri pentru petrecerea de Halloween și de a aduce bucurie la șmecheriile copiilor.

Acest set de pungi de hârtie de Halloween conține 24 de pungi de cadou și 24 de autocolante de Halloween în 4 modele diferite cu tematică Halloween luminoase și creative + 30 de etichete de Halloween în 10 modele imprimate cu dovleac, păianjen, lilieci, fantome, castele bântuite etc. Pungile de hârtie se potrivesc bine cu autocolante și etichete, ceea ce vă va face cadoul și petrecerea mai festive și unice.

Detalii:

Material: hartie

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 23x12cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.