Set 2 carcase de protectie impermeabile pentru telefonul mobil Mrain-H, TPU, negru, 10 inchi

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 45
Cod produs - SKU SX001QZ61F9

Descriere

Această carcasă de telefon mobil impermeabilă este fabricată din TPU transparent îmbunătățit, care permite o sensibilitate excelentă la răspuns și vă permite să trimiteți și să răsfoiți mesaje fără a scoate telefonul și aduce mai mult confort vieții dvs. [Vă rugăm să rețineți că Touch ID nu este acceptat. Protecție suplimentară împotriva căderii: designul de capacitate mare de 10" (25,4 cm) oferă suficient spațiu pentru a susține perfect telefonul pentru a transporta orice carcasă de protecție, prevenind în mod eficient căderile accidentale și zgârieturile. Oferiți-i telefonului protecție completă.

Detalii:

Material: TPU

Culoare: negru

Compatibil cu iPhone 14 Pro Max / 13/12 Pro Max / 12, 11Pro Max / 11.6 / 6S / 7/8 Plus, X / XS Max / XR, Galaxy S23 Ultra / S23 Plus, S22 Ultra. S22, S22, 21/21 Ultra, S9/9+, S10/10 Plus, A72/F62, Z Fold 2/3, Pixel 6Pro/5/4 etc. În plus, husa impermeabilă de mare capacitate vă poate ține cu ușurință cartea de identitate, numerarul, cardurile de credit, pașaportul, cheile.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.