Set 100 manusi de unica folosinta OriStout, vinil, negru, marimea L

43,92 Lei (TVA inclus) 72,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 207
Cod produs - SKU SB09BNHH7LP

Descriere


  • ALEGEREA MAI SIGURĂ ȘI ESTETICĂ - Mănuși de unică folosință fără latex pentru cei care suferă de o alergie la latex sau la substanțe chimice. Mănușile de unică folosință fără pudră reduc riscul de reacții alergice și de contaminare. Designul original al cutiei o face plăcută pentru ochi atunci când o utilizați.
  • MĂNUSI DE VINIL CONFORTABILE - Textura netedă asigură sensibilitatea tactilă pentru a simți părțile fine. Ambidextru pentru îmbrăcare rapidă și ușoară. Compatibilitatea cu ecranul tactil permite operarea unui telefon mobil în timp ce îl poartă. Potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Culoarea neagră ascunde murdăria și oferă contrast pentru manipularea materialelor de culoare mai deschisă. 
  • EXTRA DURABILĂ ȘI CONVENIBIL - Fabricat cu 5 mil clorură de polivinil (PVC) de înaltă calitate, de calitate alimentară. Asigurați o protecție sporită a mâinilor atunci când vă confruntați cu murdarii, praf. Oferiți o aderență și o manevrare mai bună în timp ce lucrați.
  • DIMENSIUNEA CORECTA CONTEAZĂ - Mănușile de unică folosință din vinil pot fi purtate în mod egal pe mâna stângă sau dreaptă (formă ambidextră). Vă rugăm să consultați tabelul de mărimi. Montarea strânsă poate face ca mănușile să ajungă la rupturi și rupturi.
  • APLICAȚII MAI Largi - O alegere populară pentru industria alimentară, perfectă pentru gătit, manipularea alimentelor, grătar. O opțiune potrivită și cu costuri reduse pentru studiouri de tatuaje, saloane de coafură, bucătării de acasă, restaurante, veterinar, laborator, serviciu public și multe altele. De asemenea, perfect pentru curățarea gospodăriei și grădinărit.


Detalii:

Material: vinil

Culoare: negru

Marime L

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.