Șemineu electric din metal, 41.5 x 36.5 cm

245,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU FINT3453.36373259

Descriere

Această sobă electrică de sine stătătoare, cu 2 setări de căldură (900W / 1800W) și un efect realist de flacără de ardere a lemnului cu LED, care poate fi controlat independent de funcțiile de căldură. Ușor de acționat prin comenzi pe partea laterală a unității, aduce o strălucire caldă cu o iluzie vizuală fantastică și împreună cu funcția de căldură pentru a vă încălzi camera în câteva minute. Șemineul are un sistem termic de întrerupere pentru supraîncălzire pentru siguranța dumneavoastră. Acesta este un șemineu cu aspect deosebit, pentru decorarea oricărei camere.

Per total: 41,5cm H x 36,5cm W x 24cm D
Greutatea totală a produsului: 4,2 kg
Tipul combustibilului: Electric
Putere de căldură: 1800 kw
Material primar: Metal
Finalizarea: Negru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.