Scaun înalt pentru copii Oypla din lemn natural

170,00 Lei (TVA inclus) 290,00 Lei
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU 3239

Descriere

Scaunele înalte din lemn sunt excelente atât pentru uz casnic, cât și comercial. Scaunele noastre din lemn sunt fabricate din lemn de calitate superioară certificat FSC, asigurând o construcție solidă și durabilitate. Dispune de un ham sigur pentru așezarea în siguranță a copiilor, care este confortabil și sigur. Hamul reglabil se încadrează între picioarele copilului și, de asemenea, se fixează pe poală pentru a asigura securitatea.

Toate scaunele noastre înalte din lemn sunt pe deplin conforme cu standardul BS EN 14988: 2017 Piese 1 și 2, astfel încât să știți că cumpărați cea mai înaltă calitate și cel mai sigur articol posibil pentru copii.

Specificațiile produsului:

  • Certificat BS EN 14988: 2017 Piese 1 și 2
  • Fabricat din lemn de esență tare certificat FSC
  • 51cm (W) x 73cm (H) x 51cm (D)
  • Greutate maximă: 15 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.