Scaun înalt pentru copii Oypla din lemn, maro închis

290,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU 3240

Descriere

Scaunele înalte din lemn sunt excelente atât pentru uz casnic, cât și comercial. Scaunele noastre din lemn sunt fabricate din lemn de calitate superioară certificat FSC, asigurând o construcție solidă și durabilitate. Dispune de un ham sigur pentru așezarea în siguranță a copiilor, care este confortabil și sigur. Hamul reglabil se încadrează între picioarele copilului și, de asemenea, se fixează pe poală pentru a asigura securitatea.

Toate scaunele noastre înalte din lemn sunt pe deplin conforme cu standardul BS EN 14988: 2017 Piese 1 și 2, astfel încât să știți că cumpărați cea mai înaltă calitate și cel mai sigur articol posibil pentru copii.

Specificațiile produsului:

  • Certificat BS EN 14988: 2017 Piese 1 și 2
  • Fabricat din lemn de esență tare certificat FSC
  • 51cm (W) x 73cm (H) x 51cm (D)
  • Greutate maximă: 15 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.