Scaun balansoar Babara, lemn masiv/bumbac/poliester, maro deschis/gri, 55 x 96 x 90 cm

948,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PUMND3654.21253164C

Descriere

Adaugă un plus de confort și stil în casa ta cu scaunul balansoar Babara. Realizat din lemn masiv, bumbac și poliester în nuanțe calde de maro deschis și gri, acest scaun impresionează prin designul său elegant și confortabil. Cu dimensiunile sale de 55 x 96 x 90 cm, este perfect pentru a te relaxa și a te destinde în timpul liber. Balansoarul adaugă o notă de clasă și rafinament în orice încăpere, fiind ideal pentru living, dormitor sau chiar verandă. Cu liniile sale curbe și materialele de înaltă calitate, scaunul balansoar Babara reprezintă o piesă de mobilier deosebită, ce va atrage atenția și va oferi confortul dorit în locuința ta.

Detalii: 

Culoare: maro deschis/gri

Material tapiterie: bumbac/poliester

Material cadru: lemn masiv

Dimensiune: 55 x 96 x 90 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.