Sac de gunoi pentru gradina, nailon/plastic, verde deschis, 80 x 45 cm

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU SX001DN7BTT

Descriere

Sacii de gunoi de grădină vin cu două mânere de fantă din nailon și mânere de fund, care sunt practice pentru depozitarea și eliminarea sacilor de gunoi. Recipientul spațios poate conține până la 30 de litri de deșeuri de grădină, astfel încât să obțineți curățenia maximă a grădinii cu un efort minim. Cusatura si durabila: Spre deosebire de alte pungi de plastic pentru gradina, sacii de gunoi sunt realizati din panza militara cu o curea rigida, foarte robusta si durabila, are un volum mare de vid si poate fi refolosita, mai puternica si poate fi folosita mult timp.

Detalii:

Material; nilon/plastic

Culoare: verde deschis

Dimensiuni: 80 x 45 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.