Sac de depozitare reutilizabil Amouhom, hartie Kraft, verde inchis/verde deschis, 2300 ml,

32,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001M2YQUX

Descriere

Asigurați-vă casa Eco Friendly: Geanta de depozitare reutilizabilă Amouhom este fabricată din hârtie kraft de înaltă calitate, flexibilă și rezistentă la uzură. Designul simplu îl face un decor perfect pentru casă. Sigur: fără gust și fără substanțe nocive, mai sigur în contact cu ingredientele, reciclabil. Nu numai că poate fi spălat ca o țesătură, ci și folosit de mai multe ori. DESIGN EXTREM DE FUNCȚIONAL Această pungă de greutate este concepută pentru a se potrivi în sticle, fructe și recipiente. Utilizare multiplă: organizator practic de depozitare pentru flori, gustări, perii de machiaj, jucării, alimente, fructe și multe altele, sac de plantare pliabil pentru decorare și protecție.

Detalii:

Material; hartie kraft

Culoare: verde inchis/verde deschis

Capacitate: 2300 ml 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.