Roller pentru masaj Battery Tender, plastic/aliaj de titan, alb/verde

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 40
Cod produs - SKU PX001V5K0ZL

Descriere

Fiecare derma roller a fost sterilizat sub radiații UV și gamma și este certificat CE și ISO. Spre deosebire de mulți alți producători, folosim doar ace reale. Microacul este umplut cu exact 540 dintre ele. Rolele noastre microneedling de 0,5 mm sunt fabricate dintr-un aliaj de titan extrem de fin. Nedureroasă. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Detalii: 

Culoare: alb/verde

Material: plastic/aliaj de titan 

Poate deschide canalele minuscule ale pielii într-un timp scurt, poate introduce efectiv nutrienți în piele, activează procesul natural de vindecare al corpului și produce colagen, care este important pentru creșterea părului. Aceste canale mici microscopic susțin, de asemenea, absorbția produselor de creștere a pielii și a barbii.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.