Recipient pentru laptele matern Haakaa, silicon, maro, 260 ml

26,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 111
Cod produs - SKU SX001BL39C1

Descriere

Ambalaj Haaka, pungă de silicon pentru lapte: atât corpul produsului, cât și capacul sunt fabricate din silicon de calitate alimentară 100%, ecologic și fără BPA. Este rezistent la căldură și frig, poate rezista la temperaturi de la -15,6 ° C la 200 ° C. Nu este ușor să se rupă și să se deformeze. Etanș: Capac de silicon etanș, indiferent de modul în care se agită, mânere, flip-uri sau roci, nu are o singură scurgere de picătură, poate fi depozitat culcat sau în picioare, o alternativă excelentă la pungile de unică folosință. Depozitare sigură/ușor de utilizat: se toarnă laptele matern în pungă, se conectează capacul, apoi se pune în frigider și congelator. Când doriți să-l utilizați, puneți punga de lapte direct în încălzitor sau în apă caldă pentru a se încălzi. PS: Vă rugăm să scoateți capacul înainte de încălzire.

Detalii:

Material: silicon

Culoare: maro

Capacitate: 260 ml

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.