Rama foto gonflabila pentru cabina foto de Halloween LOOPES, plastic, portocaliu, 62 x 74 cm

27,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001EZ633L

Descriere

Ramă foto gonflabilă de Halloween cu elemente clasice de Halloween. Vrăjitoarea, dovleacul, castelul, piatra funerară, liliacul, fantomele, păianjenii, pânzele de păianjen, pisicile sunt completate de un cadru portocaliu cu cuvintele "Halloween fericit și trick or treat". Rama foto gonflabilă clasică de Halloween creează o atmosferă înfricoșătoare pentru Halloween. LASĂ AMINTIRI FERICITE Rama foto gonflabilă de Halloween te va lăsa pe tine și pe prietenii tăi la Ziua Tuturor Sfinților! Cu ajutorul ramei foto gonflabile, puteți face fotografii minunate cu prietenii și familia pentru a face întreaga petrecere și mai distractivă. Postați aceste fotografii de Halloween pe rețelele dvs. de socializare și rama foto gonflabilă unică de Halloween va fi cu siguranță foarte populară.

Detalii:

Material; plastic

Culoare: portocaliu

Dimensiuni: 62 x 74 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.