Raft Edna Andas Morten Georgsen, lemn, natur, 36 x 45 x 120 cm

540,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 29
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA97341316

Descriere

Raft Andas „Edna”, design de Morten Georgsen, raft practic coltar cu mult spatiu de depozitare, inaltime de 45 cm in culoare natur in raftul trend de la marca „ andas”Acesta natur se potrivește perfect într-o locuință modernă cu stilul de design interior „modern”.

Descriere produs

emană un fler scandinav în casa ta: raftul de sine stătător »Edna« de la andas. Designul său vine de la Morten Georgsen și este definit de un aspect frumos de lemn. Cu aspectul simplu și redus, raftul poate fi combinat în multe feluri - fie cu mobilier în stil modern sau natural. Este dotat cu rafturi practice pe care poti aseza carti, vaze sau o lampa. Raftul ușor de întreținut este fabricat din lemn derivat certificat FSC® și lemn masiv certificat FSC®. Îmbogătește fiecare interior: raftul de sine stătător »Edna« de la andas cu fler scandinav. Designerul danez Morten Georgsen a scos stilul scandinav în lume și a câștigat faima internațională. A rămas fidel principiului său: un design foarte bun apare doar când când stilul și funcționalitatea se completează reciproc. Împreună cu un limbaj de design curat, minimal, el dezvoltă produse unice.

Detalii: 

Culoare: natur

Material: lemn

Dimensiune: 36 x 45 x 120 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.