Raft de depozitare cu 4 nivele Diskary, plastic, alb, 36 x 26 x 57 cm

148,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 13
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX001M83I3D

Descriere

Caracteristicile produsului Rafturile noastre pot fi stivuite cu mai multe straturi, produsul poate fi puternic și stabil, material îngroșat, capacitate portantă puternică, capacitate mare, design deschis, depozitare și plasare ușoară. Bucla superioară poate fi folosită ca un cârlig mic. Spune adio bibliotecilor de modă veche și bricolează-ți casa ideală. Instrucțiuni de ambalare: 4 straturi în total, stratul superior este un design deschis, un strat este de 36 x 26 x 14 cm, dimensiune totală: 36 x 26 x 57 cm. 9 tipuri de combinații pot fi folosite pentru a proiecta rafturi, există o mulțime de catarame care pot fi asamblate după bunul plac.

Detalii:

Material; plastic

Culoare: alb

Dimensiuni: 36 x 26 x 57 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.