Protectie anti-furt pentru scutere/biciclete SHTALHST, metal/plastic/textil, negru, 60 cm

210,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SB0BPGCS7FK

Descriere

Blocare unică pentru e-scutere: blocare pentru scutere electrice cu siguranță maximă pentru scutere electrice, lanț de sistem antifurt super puternic pentru utilizare în interior și exterior, lanțul poate furniza șuruburi pentru Segway Ninebot Xiaomi Mavericks și alte scutere electrice pentru biciclete, tăiere burghiu și ferăstrău protecție atașament. Protecție antifurt: blocarea scuterului electric pentru biciclete este fabricată din oțel durabil de mangan 3T, lanțul de înaltă rezistență este gros și poate rezista la o tensiune de 10 kN și o forță de forfecare de 20 kN, este rezistent la tăiere, rupere, ferăstrău și forfecare. În utilizarea zilnică. Încuietoarea pentru cătușe protejează împotriva furtului.

Detalii:

Material; metal/plastic/textil

Culoare: negru

Dimensiuni: 60 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.