Proiector cer instelat cu lumina de noapte pentru copii Astronaut Star Galaxy M&LD, LED, alb, ABS, baterie, 14 x 14 x 20 cm

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 53
Cod produs - SKU SX001KDC9E9

Descriere

Proiector de lumină astronaut cu funcție de lumină de noapte, când apăsați funcția proiectorului pentru a treia oară, lumina de noapte a lunii se va aprinde. Lumina este moale și caldă, vă face confortabil. Lampa stea astronaut este fabricată din ABS de calitate jucărie, durabilă și 100% sigură pentru copii. Dacă sunteți chiar înainte de a adormi, puteți activa efectul de lumină de noapte și puteți ajuta copiii și familia să doarmă bine noaptea. Unghi reglabil și reîncărcabil - Cu un design unic cu aspect de astronaut, acest proiector de stele de noapte are efecte nebulare care ating stele colorate. Reglați capul proiectorului de noapte astronaut unghiul maxim de proiecție îndeaproape este de 90 °, copiii îl pot proiecta pe perete sau în peretele camerei dvs. Construit cu o baterie cu capacitate de 1200ml, la încărcarea copiilor lumina de noapte poate fi utilizată timp de 2 ore.

Detalii:

Material; ABS

Culoare: alb

Dimensiuni: 14 x 14 x 20 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.