Plafoniera Metro Lane, textil/metal, gri, 38 cm

186,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PBCIC1458.82817236C

Descriere

Lumină delicată și plăcută: nuanța textilă în gri și difuzorul alb filtrează ușor lumina și creează o dispoziție de iluminare confortabilă.

 Această plafonieră este caracterizată de culoarea elegantă a țesăturii în gri, care oferă oricărei camere o atmosferă caldă și primitoare.

Mufe E27: Lumina este potrivită pentru două becuri E27 cu max. 40 W. Proiectat pentru performanță. Puteți alege becurile în mod liber și astfel asigurați luminozitatea și temperatura de culoare dorite (becurile nu sunt incluse).

IP20. Clasa de protecție: Această plafonieră este ideală pentru toate interioarele uscate datorită clasei de protecție IP20. Ideal pentru camere de zi, dormitoare sau holuri.

Dimensiuni compacte: Cu un diametru de 380 mm și o înălțime de 100 mm, este ideal pentru tavane joase sau încăperi mai mici, fără a fi intruziv.

Detalii:

Material: textil/metal

Culoare: gri

Dimensiuni: 38 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.