Plafoniera LED Youtob cu senzor de miscare, rezistenta la apa, cu baterii, 5W, RGB, 4000k

95,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 75
Cod produs - SKU SB08F4DWL7G

Descriere

.Activați mișcarea. Lampa senzorului de mișcare Youtob este activată atunci când mișcarea este detectată în 9,8-16,4 metri și se oprește automat la 30 de secunde după mișcare pentru a prelungi bateria.

Funcționarea bateriei. Youtob wireless LED plafon de lumină oferă 300 lumeni cu 4000K de lumină albă rece; Alimentat de baterii 3 D (neincluse) pentru instalare wireless. Ușor de plasat oriunde și perfect pentru dulapuri, cămară, scări, intrări, garaje, pivnițe, dușuri și multe altele.

Două moduri disponibile. Modul senzor de lumină naturală funcționează atât ziua, cât și noaptea, iar modul senzor de noapte nu se aprinde în timpul zilei pentru a evita activarea în timpul zilei. Oferă o luminozitate de 300 lumeni. Calculați aproximativ un an lumină pe baterie setată cu o utilizare medie de 8-10 activări pe zi.


Detalii:

Iesire lumina (lumen): 300 lumeni Temperatura corelata a culorii
(CCT): 4000K (alb rece)
Baterii (neincluse): baterii 3 D
Numar de LED-uri: 30
Tensiune: 4.5V Putere: 5W Rating IP
: IP54
Diametru produs:
15.5 x 6.3 cm.
Raza de detecție a senzorului de mișcare: 9.8-16.4ft
Unghi de detecție senzor de mișcare: 120°
Senzor automat de mișcare Oprit: 30 secunde

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.