Plafoniera Bouziane, metal, negru/cupru, 17 x 40 x 40 cm, 60W

198,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PEGF4830.11085767C

Descriere

Plafoniera are un design modern cu cupolă și un interior texturat, metalic. Domul mare strălucește în jos și completează interiorul tău cu umbra interioară metalică. Lampa cu designul său rotunjit are influențe retro și este o alegere excelentă pentru a adăuga un stil metalic camerei tale. Plafoniera este disponibilă în culori contrastante negru și cupru. Este o alegere elegantă, iar designul său compact îl face ideal pentru case sau birouri cu tavane mai joase. Alegeți un bec în stil retro pentru a sublinia acel stil vintage și pentru a oferi iluminatului interior o nouă dimensiune cu designul becului vizibil.

Detalii: 

Culoare: negru/cupru

Material: metal

Dimensiune; 17 x 40 x 40 cm

Numar lumini: 1

Puterea maximă (per bec): 60W

Cod pentru forma recomandată a lămpii: A19

Tip soclu: E27

Tensiune: 230 V

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.