Pilota F.A.N, poliester/bumbac, alb, 135 x 200 x 7 cm

400,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 4
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PFANR1149.55029130

Descriere

Husa fină și moale din bumbac natural are proprietățile durabile, de reglare a umidității, ale fibrei naturale. Cu umplerea Tencel care economisește resurse, puteți îmbunătăți semnificativ calitatea somnului. Când vine vorba de lenjerie de pat, climatul camerei joacă un rol în transportul umidității. Tencel absoarbe umezeala imediat și o eliberează rapid înapoi în mediu. Celuloza obținută din lemnul materiei prime regenerabile este semnificativ mai respirabilă decât bumbacul și poate absorbi cu aproximativ 50% mai multă apă. Un mediu de dormit sănătos și uscat este esențial pentru un somn odihnitor.

Detalii: 

Culoare: alb

Material: poliester/bumbac

Dimensiune: 135 x 200 x 7 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.