Perna Jekatex, puf/pene/bumbac, alb, 80 x 80 cm

264,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PJKAT1080.102932135C

Descriere

Fiecare pernă este realizată manual în Germania și umplută cu pene de clasa I și puf de la companii germane. După cum sugerează și numele, perna noastră este formată din trei camere individuale. Datorită acestei împărțiri, umplutura rămâne acolo unde este nevoie și nu alunecă. Cele două camere exterioare sunt umplute destul de lejer, iar camera interioară este mult mai solidă. Fermitatea din mijloc oferă un sprijin excelent pentru coloana cervicală, în timp ce zona exterioară moale oferă factorul drăgălaș - pentru un somn sănătos și bun! 

Detalii: 

Culoare: alb

Material umplutura: 90% puf, 10% pene

Material husa: 100% bumbac

Dimensiune: 80 x 80 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.