Periuta de dinti electrica Oclean, roz

300,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 2
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX001K1OFQL

Descriere

Această periuță de dinți reîncărcabilă este echipată cu un motor MagleV puternic și lider în industrie, care produce 40.000 de microvibrații pe minut. Capul de perie Dupont cu peri premium și un produs dedicat de curățare a limbii vă oferă o experiență de periaj și mai sănătoasă și igienică.

Detalii:

Culoare: roz

Reglarea individuală a periei - 5 moduri diferite de perie, curat, masaj, sensibil, alb, lustruit și fiecare mod are un total de 5 niveluri de intensitate pentru a satisface orice preferință personală pentru a îndepărta eficient reziduurile alimentare și petele, curățarea profundă împreună cu linia gingiilor și dinții pentru un zâmbet mai luminos.

Durată lungă de viață a bateriei: timpul de încărcare de 3 ore durează până la 60 de zile de viață a bateriei

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.