Perie pentru par Ubegood, ABS, gri/rosu, 9 x 17 cm

32,94 Lei (TVA inclus) 54,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU PX001QIHO25

Descriere

Peria de păr cu autocurățare pentru femei are o pernă de aer centrală moale și flexibilă 3D pentru a curăța și a masa scalpul fără a trage sau răni părul - pentru o experiență confortabilă de pieptănare.

Pieptenele nostru cu pernă de aer folosește știfturi moi de memorie pentru o densitate mare și o distribuție uniformă pentru a pieptăna părul ușor și fără încurcare. Puterea este distribuită uniform, astfel încât veți experimenta o senzație de pieptănare mai bună și oferă un masaj uniform scalpului, astfel încât vă veți bucura de senzația de a vă pieptănați.

Detalii: 

Culoare: gri/rosu

Material: ABS

Dimensiune: 9 x 17 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.