Perdea Sylvia, poliester, alb, 135 x 270 cm

198,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PEUFI2721.84240558C

Descriere

Perdeaua SYLVIA gata făcută într-o nuanță de albă de zăpadă, cusută din microplasă netedă și strălucitoare este un element atemporal al oricărei decorațiuni interioare. Se va potrivi perfect cu fereastra din dormitor, sufragerie sau living, oferind interiorului un caracter unic. Materialul subtil și grațios arată frumos, creând valuri moi și regulate atunci când este atârnat. Banda de încrețire cu funcție tunel îi permite să fie atârnată cu cleme sau cârlige, precum și să fie atașată la o tijă de perdea cu o tijă. O astfel de decorare funcționează bine în orice interior, atât cele decorate într-o tendință minimalistă, cât și într-un interior decorat cu somptuozitate și splendoare. Selectarea perdelelor pentru această perdea nu provoacă probleme, ele vor determina întregul concept stilistic. De asemenea, va arăta grozav pe cont propriu, fără adăugiri.

Detalii:

 lățime:135 cm
înălțime: 270 cm
compoziție: 100% poliester
lățimea benzii încrețite: 8 cm
înălțimea lamelei deasupra benzii: 3 cm
toleranță dimensiune: +/- 5%

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.