Pendul Kushi 33 LED by Kundalini, alb/ alama

950,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT19CAC31-137

Descriere

Lumina nu doar luminează incaperile in care ne aflam, ci și interiorul nostru și energia care se află în fiecare individ. Kundalini este un brand care creează iluminat din 1996 cu colaborarea unor designeri de renume internațional, creând adevărate capodopere iconice. Un stil cosmopolit, manoperă de ultimă generație și un spirit neconvențional unit de o poezie de forme și creativitate gata să vă lumineze casa.

Lampă de suspensie KUSHI 33 SUSPENSION LED Designer: Alberto Saggia și Valerio Sommella - 2015

Difuzor din sticlă opal acoperită și suflată. Structură metalică vopsită in alamă. Kushi, din japonezul „frigarui”, este o lampă cu o formă rotunjită și aparent moale și pufoasă, aproape organică, străpunsă dintr-o parte în alta de o tijă subțire, un tot care evocă amintiri îndepărtate și familiare: o frigăruie, o marshmallow, un măr confitat ...

Culoare: Alama Material: Sticlă + metal - Sticlă gravată (abajur de metal alb)

Dimensiuni: cm. Diametrul 33 - Î 56

Cablu transparent 180 cm Sursă de lumină: 220-240 V - Led placă - 1x25W - 2700K (alb cald) - 2500 lm

A + - CLASA 1 - CE - IP20

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.