Pat matrimonial Home Affaire, lemn, spatii de depozitare, 153 x 240 x 126 cm

Home Affaire
2.855,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA26962621

Descriere

Patul modern multifunctional impresionează printr-o multitudine de opțiuni de spații de depozitare. Patul este dotat cu noptiere, sertare laterale cat si deasupra capului si rafturi montate lateral și inca un sertar la capătul piciorului. Datorită spațiului generos și a designului slim si elegant, patul este potrivit atât pentru camera pentru adulti, cât și pentru camera studenților. Detaliile metalice de culoarea alamei antichizate contrasteaza cu albul lemnului intr-un mod atragator, elegant.

În plus față de multe opțiuni de depozitare, patul impresionează și prin înălțimea plăcută la culcare, care promite cel mai bun confort de dormit.

Este realizat din materiale pe baza de lemn masiv, cu capacitate de sustinere foarte ridicata, datorita materialelor folosite in realizarea acestui pat extrem de calitativ!

Detalii: 

Culoare: alb

Dimensiune: 153 x 240 x 126 cm

Zona de culcare: 140 x 200 cm

Cu două compartimente deschise pe lateralele tăbliei, Dimensiunile compartimentelor deschise pe lateralele tăbliei (B. / D / H): 30,4 / 33 / 19,5 cm, inclusiv două noptiere detașabile, dimensiuni exterioare per noptiera: 42 / 29,7 / 60 cm, noptiera cu 2 compartimente deschise și un sertar, dimensiunile compartimentelor deschise din noptiera : 38 / 28.5 / 26 și 38 / 28.5 / 16 cm, dimensiunile interioare ale sertarului de pe noptiera: 34.5 / 23/8. 

Dimensiuni aproximative: 56 cm înălțime pat, 126 cm înălțime tăblie, 58,4 cm înălțime tăblie, 15 cm adâncime intrare pentru saltea, 17 cm adâncime intrare pentru șipci. Cutie pat la sectiunea picioarelor :: Cutie pat (L / D / H): cu latime 140 cm-2x 64/36 / 34cm

Raft cu usi glisante: Dimensiuni exterioare (L/D/H): 162/56/34 cm, in spatele fiecarei usi un compartiment cu dimensiuni interioare (L/D/H): 79 / 50,5 / 29 cm. Raft reglabil pe tăblie cu lățimea patului de 140 cm: Dimensiuni exterioare (L / D / H): 153/26/41 cm, dimensiuni interioare compartimente deschise (L / D / H): 72 / 23,5 / 25 cm.

Material pe bază de lemn certificat FSC®: MDF

Instrucțiuni de îngrijire pentru mobilierul din materiale pe bază de lemn (inclusiv melamină și MDF):
Cel mai bine este să folosiți o cârpă moale, fără scame sau o cârpă de piele pentru a vă îngriji mobilierul din MDF. Ștergeți suprafețele cu o cârpă ușor umedă.
Eticheta FSC® arată că prin achiziționarea acestor produse promovați o gestionare exemplară a pădurilor - în conformitate cu standardele stricte ecologice, sociale și economice ale Forest Stewardship Council® - și protejarea resurselor forestiere.

Patul nu include salteaua și somiera.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.