Pat matrimonial Hannes by Home Affaire, 180 x 200 cm, spatiu depozitare, lemn masiv de pin, somiera inclusa

2.350,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA457169

Descriere

Produs PREMIUM!

Patul modern multifunctional "Hannes" impresionează printr-o multitudine de opțiuni de spații de depozitare. Patul este dotat cu sertare si rafturi montate lateral și inca un sertar la capătul piciorului. Datorită spațiului generos și a designului slim si elegant, patul este potrivit atât pentru camera pentru adulti, cât și pentru camera studenților. 

În plus față de multe opțiuni de depozitare, patul impresionează și prin înălțimea plăcută la culcare, care promite cel mai bun confort de dormit.

Este realizat din lemn masiv de pin, cu capacitate de sustinere foarte ridicata, datorita materialelor folosite in realizarea acestui pat extrem de calitativ!

Somiera din lemn masiv inclusa!

Dimensiuni rafturi si sertare:

Lățime 180 cm: stânga și dreapta cu câte un sertar fiecare, dimensiuni interioare (L / A / H): 88,5 / 48 / 19 cm. 2 rafturi extensibile pe tăblie. 2 rafturi fixe la bază. Sertar suplimentar la capătul piciorului, dimensiuni interioare (L / A / H): 88,5 / 48 / 19 cm 

Înălțimea tăbliei 90 cm. Înălțime confortabilă a piciorului: aproximativ 50 cm. Adâncimea de intrare pentru saltea aprox.8 cm.

Sertarele se pot trage sau impinge cu ajutorul rolelor.

Dimensiuni externe 186/205 cm. Dimensiuni aproximative: 50 cm înălțimea patului, 90 cm înălțimea tăbliei, 8 cm adâncime de intrare pentru saltea. Material: lemn masiv certificat FSC®: pin. Cu instrucțiuni de asamblare.

Toate dimensiunile sunt aproximative.

Lemn masiv de pin certificat FSC®: Lemnul pentru aceste produse provine din păduri bine gestionate de o organizație independentă. Au fost certificate în conformitate cu standardele stricte ecologice, sociale și economice ale Forest Stewardship Council®.

Salteaua nu este inclusa!

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.