Pat matrimonial boxspring Enya, bej, 160 x 200 cm

3.295,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU DEO1PDV01-138

Descriere

Materiale de inalta calitate si model cald si primitor fac din acest pat alegerea cea mai potrivita pentru dormitorul tau!

Detalii: 

Culoare: bej

Suprafata de culcare:

Lungime 200 cm

Latime 160 cm

Dimensiuni totale: Lungime 210 cm

Latime 160 cm

Topper: 3 cm

Saltea fara Topper: Inaltime 17 cm

Picioare: Inaltime 3 cm

Material: 100% poliester

Husă pentru suprafață: 45% bumbac, 55% poliester

Saltea din arcuri cu 5 zone

Structură: lemn masiv de pin, PAL

Atunci când alegeți salteaua potrivită, nu doar greutatea și dimensiunea corpului sunt factori importanți, dar și obiceiurile individuale de somn. Dormitorii laterali au nevoie de o suprafață mai moale pentru șolduri și umeri decât cei care dorm pe spate. Topperul este un alt ajutor în maximizarea confortului în timpul somnului. Topperul din spumă rece este realizat dintr-un material solid care revine rapid la forma sa inițială. Este conceput pentru un somn mai greu și are o reglare excelentă a umidității.


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.