Parasolar tip umbrela pentru autoturisme Itiban, metal, negru, 140 x 79 cm

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU SX001SKGD1T

Descriere

Protejați interiorul: blocați eficient 99% din razele UV și reduceți temperatura din mașină cu 30°C; Parasolar 360° umbrire de jur împrejur, reduce eficient temperatura din mașină, evită îmbătrânirea rapidă a scaunelor auto și a tablourilor de bord din piele din cauza luminii solare, este cel mai bun cadou de vară pentru tine.

10 nervuri metalice, protectie anticoroziva: umbrela de soare, care este acoperita cu adeziv argintiu titan, are o izolatie termica exceptionala si o capacitate de reflectie UV, asigura o protectie impecabila in interiorul masinii. Scheletul armat cu 10 nervuri este fabricat din aluminiu de aviație rezistent la rugină, greutate redusă și rezistență ridicată, asigură durabilitate și durabilitate superioare.

Detalii:

Material: metal

Culoare: negru

Dimensiuni: 140 x 79 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.