Pamant pentru flori Vigorplant, 5 L

18,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 89
Cod produs - SKU SX0016SVH3R

Descriere

Solul pentru Cactaceae este fertil și drenant, ideal pentru plantele suculente și suculente cărora nu le place stagnarea apei. De fapt, compoziția sa îi permite să rețină temporar cantități mari de apă pentru a permite plantei să-și facă o rezervă dar, în același timp, trebuie să fie deosebit de drenată pentru a evita stagnarea apei care ar duce la putrezirea rădăcinilor și, ulterior, partea epigeală. Adăugarea de nisip ponce de 0-3 mm garantează și o macroporozitate optimă. În general, cactusii au nevoie de temperaturi ridicate chiar și în perioada de iarnă și cresc bine în plin soare. Dacă temperatura de afară nu scade sub 5-6 grade, pot fi cultivate cu ușurință afară.

Detalii: 

Compost cu caracteristici chimico-fizic ideal pentru cultivarea tuturor tipurilor de suculente cu radacini care sufera de umezire excesiva si prelungita.

Detalii:

Material: pamant

Greutate: 5 L

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.