Paleta electrica pentru muste ANSIO, LED, plastic, alb/negru, 54 x 22,8 cm

39,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB08617FZP3

Descriere

Această rachetă pentru muscă este realizată dintr-un cadru din plastic de înaltă calitate pentru a rezista utilizării de zi cu zi. Firele de pe suprafața rachetei sunt durabile și au o acoperire mai largă și o tensiune de ieșire de 2700 V DC, care ucide eficient mustele.

Detalii: 

Culoare: alb/negru

Material: plastic

Dimensiune: 54 x 22,8 cm

Design ergonomic. Această rachetă este măsurată la lungimea potrivită pentru un control și echilibru superioare. Butonul de pornire este amplasat convenabil pe partea laterală a mânerului pentru un acces ușor. Activați rapid acest ucigaș de țânțari prin apăsarea unui buton.

Este echipat cu un indicator LED care îți amintește când este complet încărcat sau activat pentru utilizare

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.